Beoordelingen van Elat Roma Enschede

Recente recensies

5.0
Roy
14 januari 2022

1 pizza per abuis verkeerd. Kan de beste gebeuren. ff gebeld. Binnen 15 minuten alsnog de juiste pizza nageleverd ! Niemand werkt foutloos. Gaat er om hoe je t oplost ! TOP !

Imane
12 januari 2022
Wesley vd
11 januari 2022

Lekkerste pizza wat ik in 10 jaar heb gehad, alles was top van de kaas tot de bodem! Ik bekroon elat roma tot beste pizzeria in enschede!

Brigitte
9 januari 2022

Jullie hebben het eten altijd perfect voor elkaar . En wat we ook bestellen het is heerlijk. Het word altijd vrij snel bezorgt Jullie doen het echt geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
9 januari 2022

Worden altijd netjes geholpen en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koen
9 januari 2022

Lekker eten, goede prijs kwaliteit verhouding!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van de Brug
9 januari 2022

De calzone Elat is echt heerlijk! En natuurlijk weer een super snelle bezorging.

Berber Tavenier
6 januari 2022

Klein foutje bij de levering, maar meer dan goed gemaakt door de nalevering.

Niels Kronenberg
5 januari 2022
Elias
4 januari 2022

Mijn nieuwe favoriete restaurant, Super lekker en super goedkoop en de bezorgers zijn super lief.

Cor
4 januari 2022

Heerlijk gegeten! Excuses richting de bezorger voor het missen van de telefoon.

Coen
4 januari 2022
Arjan
3 januari 2022

Prima!

Daisy
2 januari 2021

Heerlijke pizza, snelle bezorging. Vriendelijke bezorger ook. Alles helemaal goed!!

Niels Kronenberg
31 december 2021

Elat roma altijd goed

A.van der Veen
30 december 2021
Niels Kronenberg
29 december 2021
Levi
29 december 2021

Altijd lekker !!

Frank
24 december 2021

Top, snel bezorgd.

A.
24 december 2021
.
19 december 2021

Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
18 december 2021

Top!

Doek
8 december 2021

De laatste keren waren er dingen fout gegaan, maar nu helemaal perfect, zoals we al jaren gewend waren

Cor
7 december 2021

Goed eten en op tijd bezorgd.

MP
5 december 2021
Rita
5 december 2021

De spareribs waren heerlijk ,snel bezorgd.goed eten .een echte aanrader.

Merlijn
5 december 2021

Zoals altijd superlekker en goed op tijd.

Harold
4 december 2021

Ondanks een zaterdag, bezorging goed en eten heerlijk.

Brigitte
3 december 2021
Mark
30 november 2021
Annelies van der Veen
27 november 2021
Arjan van der Stelt
24 november 2021

Prima

Jeroen
24 november 2021
H
23 november 2021

Lekker eten, snelle bezorging en heel vriendelijk persooneel! Zelfs de vraag om de bezorgtijd naar voren toe aan te passen werd flexibel opgepakt en de communicatie met de vrolijke bezorger verliep heel soepel.

Koen
22 november 2021

Lekker, veel, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

M
21 november 2021

Hele smakelijke en lekkere shoarma. Echt iets van hun zelf. Uniek. Elat shoarma, elk menu, shotel, of wat voor gerecht, als er elat achter staat NEEM HET! Je stelt jezelf zeker niet teleur. 5 sterren!

Jeroen
20 november 2021
Cindy
20 november 2021
Dijkstra
19 november 2021

Geen, altijd top service!

Gertjan
19 november 2021

Cheeseburger was een dikke prima en grote hoeveelheid aardappelschijfjes. Ik woon in de buurt, maar ondanks primetime was de bestelling er super snel.

samir filali
18 november 2021
Henriette
17 november 2021

Heerlijke, erg warme, goed gevulde pizza met een knapperige bodem.

Mark
14 november 2021

Lekker en goed warm bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
13 november 2021

Prima

C
13 november 2021

optijd komen. had het 17:15 Aangegeven dat t moest komen kwam 17:30 aan.

Coen
11 november 2021
Florian
7 november 2021
Anoniem
3 november 2021
Matty
30 oktober 2021

Zoals altijd 😃

Joris Krabbenborg
30 oktober 2021

Erg jammer dat de opmerking niet gelezen werd. Ik wilde graag zonder kaas en de helft shoarma en de helft kip

Harold
26 oktober 2021

Heerlijk en echt supersnel bezorgd.

Hilda
23 oktober 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Michael
23 oktober 2021
Kit de Hond
21 oktober 2021

Eten was prima, alleen de kipfilet kaas schotel miste de kaas. Dat was wel jammer.

Ivo
19 oktober 2021

Pizza Calzone Elat besteld. Kon er niet overheen springen, zo groot. De rest was ook zeer tevreden. En stipt bezorgd, goed gedaan.

Carmen Beckers
18 oktober 2021

We wisten dat jullie het druk hadden, helaas was dat ook aan de pizza's te merken. Ze waren goed gevuld en lekker van smaak, alleen iets te kort gebakken... het ei was nog niet gestold en de randen van de bodem waren nog erg zacht (en niet knapperig zoals gebruikelijk). Hopelijk de volgende keer weer 5 sterren en een uitstekende beoordeling, want jullie kunnen heerlijke pizza's maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.J Tigelaar
18 oktober 2021

Top

Cherelle
18 oktober 2021

De pasta was erg lekker en nog goed heet toen het bezorgd werd. De bezorging ging ook super snel! Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matty
16 oktober 2021
Cor
11 oktober 2021
C
11 oktober 2021
H
9 oktober 2021
Alles prima!
8 oktober 2021
Bas
8 oktober 2021
ER
7 oktober 2021

Bestelling op tijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
7 oktober 2021

Patat was slof niet van jullie gewent

Harold
6 oktober 2021

Ondanks dat het al wat lang geleden was,is het eten nog altijd prima

Mi&To
2 oktober 2021

Super lekker shoarma! Heerlijke broodjes en saus! En niet duur. Echt een aanrader. Bestelling was super snel klaar en zeer klantvriendelijk.

Brian 053
30 september 2021

Was Super 👍👍👍

Erik
30 september 2021

Altijd lekker en snelle bezorging

Rene
30 september 2021

Lekker gegeten. Vriendelijk personeel. Zeker weer

Jeroen
29 september 2021
Joop
29 september 2021

Vriendelijke Medewerker Top Bezorging Eten Was Keurig Bezorgd en goed warm Ga zo door

Merlijn
27 september 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
25 september 2021

Heerlijk gegeten en optijd bezorgd!(

Anoniem
20 september 2021
Huub
18 september 2021

Vriendelijk, vlug en nog lekker ook. Vaker doen

Mr. T
18 september 2021

Eten was lekker, personeel was zeer vriendelijk, eten was snel klaar!

Anoniem
17 september 2021

Mokerbode

Marja
17 september 2021
Van werven
17 september 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Matthijs.
15 september 2021
Mark
10 september 2021

Top! Lekkere kapsalon döner met verse salade.

Jeroen
6 september 2021
Tom Damveld
5 september 2021
Eva
3 september 2021

Grote kapsalon, aangename prijzen alleen weinig vegetarische opties

Arjan
1 september 2021

Prima

Joost Verhoeven
30 augustus 2021

Pizzas waren lekker, bezorger was aardig maar zou mss iets sneller kunnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
29 augustus 2021

Door extreme drukte pas na 2,5 uur de bestelling gekregen. Moest hiervoor wel 3x bellen. Het eten is gewoon goed maar bij drukke dagen zouden ze we beter op de tijden moeten letten en mensen hierover informeren en EVT. bestellingen stop zetten. Wel goede compensatie aangeboden gekregen. Dank hiervoor.

Anoniem
28 augustus 2021
Arjan
28 augustus 2021

Prima

Marja
20 augustus 2021

Goed gevulde pizza en snel bezorgt en goed warm

Cor
16 augustus 2021
Gini Roelink
15 augustus 2021

Het was weer lekker en gauw geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
14 augustus 2021

Heerlijke pizza's snel bezorgd

Brigitte sessink
10 augustus 2021
Dd
10 augustus 2021

Zoals altijd

Pieps
10 augustus 2021

Bezorging was keurig op tijd, maar ik moest er wel even voor naar beneden lopen. Prijs/kwaliteit is goed. 9 euro voor een bezorgde Calzone met een blikje Fanta is waarschijnlijk een van de betere deals te verkrijgen voor een pizza. De pizza zelf was ook behoorlijk smakelijk. De bodem was had iets langer gebakken kunnen worden en de pizzasaus iets zoet, maar verder goed. Elat Roma is echt een aanrader voor studenten in het bijzonder.

Jacco
8 augustus 2021

Eten was goed warm en een lekkere smaak. Op juiste tijd bezorgd ook 👍

Annemieke
7 augustus 2021

Ruim op tijd zoals gewoonlijk, eten goed warm en smaakte weer heerlijk.

Arjan
3 augustus 2021

Alles was prima!

Marlou
2 augustus 2021

Pizza’s waren heerlijk! En snelle en nette bezorging!

Damveld/Wegdam
2 augustus 2021

De lekkerste CARBONARA SPECIAAL die er maar is! Echt een aanrader!

miti
1 augustus 2021

Top

Mike
31 juli 2021

Kwaliteit altijd goed. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging en vriendelijke bezorger.

Jo
26 juli 2021

Snel

Melvin
26 juli 2021

Zoals altijd super snel, vriendelijke bezorger, heerlijk en goed verpakt eten!

Marlou
25 juli 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Eten was heerlijk en zijn ook goede porties voor goede prijzen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennie
20 juli 2021

Super lekker en snel bezorgd

Merlijn
19 juli 2021

Pizza kon er pas 19:30 op zn vroegst zijn maar was er uiteindelijk veel eerder, echt top. De pizza's waren nog heel warm en ook gewoon superlekker, zoals altijd bij Elat Roma!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
18 juli 2021

Helaas toen de bezorger aan kwam met mijn bestelling was de pizza al best koud, verder was de pizza zoals altijd wel weer mega lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jager
16 juli 2021
Silvie
12 juli 2021

Lekkere pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
6 juli 2021

Eten snel en warm geleverd. Smaakte weer goed.

Melvin
29 juni 2021

Was heerlijk weer! Goed verpakt en vriendelijke bezorger!

Harold
27 juni 2021

Prima in orde en de bezorging was mooi op tijd

Anoniem
26 juni 2021
Roberto
24 juni 2021

Eten was heerlijk zoals altijd. Top.

kevin boer
23 juni 2021

De servers en het eten is buitengewoon goed, ga zo door.

Xiao Zhu
21 juni 2021
Boukje
20 juni 2021

We hebben heerlijk gegeten.

Annette Homeijer
16 juni 2021

Snelle levering en smaakte heerlijk

Gertjan
14 juni 2021

Lekkere vega-pizza en sneller bezorgd dan de uitgesproken verwachting (op zondag). Dikke prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalien
8 juni 2021

Superlekker gegeten! Hele snelle bezorging Bezorger was heel vriendelijk 😊. Pasta pollo is echt een aanrader!!

Rachel
7 juni 2021

Lekkere pizza, snelle bezorging en goede prijs.

Kooij
6 juni 2021

Pizza’s waren lekker heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thiemen
6 juni 2021

Goede kwaliteit pizza. De bestelling was heel netjes afgeleverd en het bakje saus en blikje zaten zelfs in aluminium folie! Dat is wel echt netjes met dit warme weer. Persoonlijk vind ik de wrap onhandig eten omdat hij bij mij altijd uit elkaar valt, maar de smaak is er niet minder om. Prettige ervaring!

Marly
3 juni 2021
Arjan
2 juni 2021
Steffanie
30 mei 2021

Lekker eten, snelle levering. Bestel hier wel vaker en het is altijd goed. Goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieteke
29 mei 2021

Heerlijk!

De Groot
29 mei 2021

Altijd goed!

Michel
28 mei 2021
Richard
27 mei 2021
Casper
26 mei 2021

Super snel en lekker eten

johnny
24 mei 2021
Iris van Veen
23 mei 2021

Lang moeten wachten, maar keurig te woord gestaan aan de telefoon en daarna snel ons eten ontvangen. Zoals altijd erg lekker. Lief sorry briefje erbij en de gratis saus en fricandel maakte het wachten goed. Dank jullie wel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Elat Roma

Onze team is erg blij dat je het eten altijd lekker vind bij ons. Nogmaals sorry dat wij iets later waren op 1ste pinksterdag echter op feestdagen is het altijd druk in de keuken. De gemiddelde bezorgtijd kan zomaar een half uur later worden. Groetjes Team Elat Roma Enschede

Jo
22 mei 2021

Top

Anoniem
20 mei 2021

Bezorging niet zo snel

Mandy
18 mei 2021

Altijd lekker vlees, op tijd bezorgd en goed verpakt en lekker warm geleverd!

Brian
17 mei 2021

Heeft weer super gesmaakt

maureen
17 mei 2021

Altijd snel en goed eten. Goede service en vriendelijke bezorgers! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robby
16 mei 2021

Lekkere pizzas, foutje in bestelling snel gecorrigeerd en erg vriendelijk in bezorging perfect (gebeld zoals gevraagd ivm moeilijke locatie) rond beoogde levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
16 mei 2021
Lies
15 mei 2021

Het eten was lekker en meer dan voldoende.

M.Suerers
10 mei 2021

Eten was prima en nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
7 mei 2021
Cor
3 mei 2021
Tania
1 mei 2021

Altijd lekker!!!

Harold
30 april 2021

Het eten was prima, de shoarma vlees stukjes wat aan de kleine korte kant.

B.
29 april 2021

Bezorging was sneller dan de aangegeven verwachte tijd. Lekker eten, goede portie.

David
28 april 2021

Was lekker was senl zeer tevreden

Willem Looman
28 april 2021

Goede pizzas, iets later bezorgd, maar hier tijdig over geinformeerd. De pizzas waren goed warm toen ze aankwamen.

Arjan
27 april 2021
Marc
27 april 2021

Jammer dat de bestelling veel te laat was, eten was verder heel goed, net zoals altijd.

ARJAN
27 april 2021
Jacco
27 april 2021

Erg lekker, en vriendelijke bezorger.

Tieki
26 april 2021

Zo als we gewend zijn, lekker snel en prima eten.

Maurits
21 april 2021

Het eten was lekker en de bezorging was snel. Ik kreeg alleen penne ipv spaghetti, maar dat vond ik geen heel groot probleem.

S.F.
17 april 2021
van der Veen
16 april 2021

Het was weer, zoals altijd bij Elat Roma, heel lekker!! (We hebben het eten zelf opgehaald; wonen dichtbij)

Monique
13 april 2021

Was weer heerlijk en supersnel bezorgd!

Thiemen
12 april 2021

Alles was netjes :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcia
12 april 2021

Snelle bezorging. Alleen de patat was nog rauw. Verder goede smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
11 april 2021

Eten was top, bezorging snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Job
11 april 2021
Francky
6 april 2021

Ben zeer tevreden over Elat Roma een top team. Ga zo door.

S.F
6 april 2021
Melvin
5 april 2021

Lekker vretn!!

matthijs
5 april 2021
PatriesS
5 april 2021

Snelle dan aangeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

tigelaar
5 april 2021

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fabian
5 april 2021

Het was lekker eten. Voor een goede prijs. We gaan ook andere gerechten proberen. Een min puntje vond ik de harde rand van de lamacun, en het drinken zat tegen de houdbaarheidsdatum aan. Op zich geen probleem maar toch puntjes om in de gaten te houden . Maar het was lekker en daarom gaan we zeket weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
1 april 2021

Hele snelle levering en erg lekker, warm eten. Zeer tevreden mee!

Jörgen
31 maart 2021

Prima adres! Alleen had ik een opmerking geplaatst waar ze overheen gelezen hadden. Ik ben wel gebeld en ze boden mij excuses aan maar de bezorger was al onderweg. Uiteindelijk gezegd dat het geen probleem was.

Jordy
30 maart 2021
Willem Jagt
27 maart 2021
Melvin
24 maart 2021
Berber Tavenier
23 maart 2021

Het zou wel prettig zijn als de bezorgtijd overeenkomt met wat er in de mail staat, dan kan daar iets makkelijker rekening mee gehouden worden. Nu was het 25 min eerder en was mijn zoon nog niet thuis, vind ik toch wel jammer. Verder was alles perfect zoals gewoonlijk 😊

Reactie van Elat Roma

Hallo Berber, Je kan kiezen om het eten op een specifiek tijdstip te ontvangen of z.s.m.. Je hebt waarschijnlijk voor z.s.m. gekozen dat betekent dat de bezorger binnen 45 minuten voor de deur staat met de maaltijd. Wij proberen altijd ons best te doen om binnen 30 minuten te bezorgen echter soms gaat hier iets meer tijd overheen i.v.m. spits drukte. Hopelijk ben je voldoende geïnformeerd. Groetjes Team Elat Roma

Anonym
20 maart 2021

Kaolo lekker

Xiao
18 maart 2021
Randy Hormez
18 maart 2021

Jullie zijn toppers 10/10

Patrick
13 maart 2021

Zo als altijd snel en heel lekker

Yvonne
12 maart 2021

Was zoals altijd weer heerlijk.

Annemieke
12 maart 2021

Snel, Warm en weet niet wat het was naar de chicken wrap was extra lekker deze keer.

Bram
9 maart 2021

Top pizza's en uitstekende bezorging!

Jan
7 maart 2021
Danique
5 maart 2021

Lekkere pizza 🍕, super snel bezorgt!!

Monique
4 maart 2021

Het was weer heerlijk! En precies op tijd!

matthijs
3 maart 2021
Victor
1 maart 2021

Ik bestelde een grote kapsalon met kabap met schijfjes maar ik kreeg het met frietjes. Het was als nog lekker. Tip: kijk naar adressen om ook zo efficiënt mogelijk te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Elat Roma

Hallo Victor, Onze excuses en sorry voor het ongemak dat dit verkeerd is gegaan met jou bestelling. Wij hebben jou een kortingscode gemaild om jou tegemoet te komen. Groetjes Malek

Merlijn
1 maart 2021

De pizza's waren superlekker! Helaas wel lauw, daarom 4 sterren. De bezorging was top, precies op tijd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark G.
26 februari 2021

Eerste bestelling, meteen helemmal goed! De damp sloeg van de pizza's af en de smaak was uitstekend... Ons viel de peper in positieve zin op...

EH
25 februari 2021

Een snelle levering en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Melvin
24 februari 2021
Mirthe
22 februari 2021

Super service, en super lekker. Vooral de carbonara Elat 😋. Zeker voor herhaling vatbaar. Goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

matthijs
22 februari 2021
miti
21 februari 2021

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
19 februari 2021

Goede service, lekkere pasta en snel bezorgd!

Yolanda
15 februari 2021

Zoals altijd: snelle bezorging, hete en goed belegde pizza's, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jannita
12 februari 2021

Eten was goed! Bezorging prima! Netjes en vriendelijk aan de telefoon👍🏻, was de 1 e x nu vaste klant.

miti
9 februari 2021

Toppue

Soraya en Jaime
8 februari 2021

Fijne service, heerlijk eten, ondanks de sneeuwstorm toch voor de klant klaar gestaan. Top! Wij zijn vaste klant :).

Dimitry
1 februari 2021

Snelle service, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
31 januari 2021

We zijn al jaren klant kwaliteit is altijd goed

matthijs
29 januari 2021
Anoniem
28 januari 2021

Spareribs zijn heerlijk mals zo van het bot af te eten complimenten

Thomas
27 januari 2021

Goede pizza’s en Kapsalon. Waren erg vriendelijk ook!

Stef
26 januari 2021
miti
24 januari 2021

Toppie pr op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philippe
24 januari 2021

Het was heerlijk

Carmen
23 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten, de pizza's smaakten (weer) als vanouds!

matthijs
22 januari 2021
Goolkatenweg
21 januari 2021

Altijd goed en lekker

Ekiel
21 januari 2021

Altijd snelle service en goede kwaliteit

riad
19 januari 2021
Tania
18 januari 2021

Altijd lekker en snel bezorgd!

Anouk
16 januari 2021
Anoniem
15 januari 2021
Hilda
14 januari 2021

Zoals altijd heerlijk eten en snel bezorgd

Eelco
13 januari 2021
Tanja
12 januari 2021

ik had late middag besteld en ze waren er goed op tijd! De patat was wel een beetje vochtig geworden tijdens de rit in de plastic zak, dus ze waren niet heel krokant meer maar wel lekker gekruid.

Bart
11 januari 2021

Prima Prijs Kwaliteitverhouding. Bezorging sneller dan snel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

miti
11 januari 2021

Top en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
10 januari 2021
Sharon
9 januari 2021

Vriendelijk personeel en lekker eten!

Marja
9 januari 2021

Erg lekker en snel geleverd!

Matty
8 januari 2021
Gier
7 januari 2021

Elat strijders!

Arnoud Baas
4 januari 2021
Steffanie
2 januari 2020

Zeer goed te eten heel lekker en snel bezorgt

L. Mulder
2 januari 2020

Het eten smaakte uitstekend. Door de drukte op 1 januari duurde het ruim een uur voor het er was. Het eten was nog wel goed op temperatuur toen het werd bezorgd, dat is altijd belangrijk.

Ai
1 januari 2020

Very friendly delivery man, great prices and always tasty pizza

Johnny
30 december 2020
Jolijn
28 december 2020

Pasta carbonara! Echt een aanrader.

Jo
28 december 2020
Corien
27 december 2020

Altijd lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zhu
27 december 2020
Lizayra
24 december 2020

Heel lekkere pizza, snelle bezorging! Ik zou er heel gelukkig van worden als jullie ook speltbodems zouden introduceren, of glutenvrij :)

Jurre
23 december 2020

Prima pizzas en kapsalon weer. Altijd goede servive en bezorging

Otilia
21 december 2020

Was heerlijk mijn pizza, en heel snel bezorgd

Gerben
21 december 2020

Op de aangegeven tijd en goed eten.

Saumitra
21 december 2020

The delivery time is always very short, which is a bonus, but the food is always great. Warm, delicious, and well-prepared. Also, great value for money.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M j t
20 december 2020

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jord Scholten
18 december 2020

Alles was lekker en goed alleen jammer dat er tomaten en komkommer opzaten terwijl ik gevraagd had die weg te laten

YSblue
16 december 2020

Lekker eten en snelle levering

Pim
14 december 2020

Heerlijk gegeten en binnen half uurtje bezorgd. Helemaal top! Elat-burger is een goede aanrader als je een vreetbui hebt.

M j t
13 december 2020

Toppy

Gianni
12 december 2020

Goede pizza

Tijdeman
7 december 2020
MW
7 december 2020

Snelle bezorging, was lekker. Bedankt!

Johnny
7 december 2020
Tion Zijlstra
6 december 2020

Prima bezorging, aardige gast, alleen mijn gratis cola is niet afgegeven, dus vandaar de 3 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Elat Roma

Hallo Tion, Wij zien in je bestelling staan dat je 'GEEN BLIKJE' hebt gekozen je kan dit terug zien in de bevestigingsmail van de bestelling. Bij de volgende bestelling kan je op de bestelpagina selecteren of je een gratis blikje viking energy, cola of fanta wilt hebben. Kom je hier niet uit kan je altijd bellen op 053-4308959 om verder geholpen te worden. Groetjes, Team Elat Malek

Rach
6 december 2020

Bestellen gaat erg makkelijk via eigen website. Prijs is goed, gratis blikje drinken bij de heerlijke pizza. Handig dat je een fooi kunt geven bij de Ideal betaling. Snelle levering, klopt met aangegeven tijd. Pizza goed heet en vriendelijke bezorger!

Isaac
3 december 2020

Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar. Bezorger was extreem snel en eten nog warm. Elat jullie hebben er een nieuwe klant bij.

Jo
28 november 2020

Tio

Brian wennink
28 november 2020
Albertine
28 november 2020

Pizza was weer heerlijk!

Jelle
26 november 2020

Goed eten, snelle bezorging en top contact over verkeerd adres en aankomst bezorger.

Haj
23 november 2020
Bart
22 november 2020

Lekker, betaalbaar, ultra snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berber Tavenier
21 november 2020

Voor een pizza waar artisjokken op horen te zitten, vond ik er bijster weinig van terug. Verder alles super en erg lekker.

Kevin van der Veen
14 november 2020

Ik zeg echt een aanrader. Zo snel dat Elat Roma bezorgd. Zo snel kan ik niet bestellen. Als ik de order heb geplaatst doe ik de deur alvast open. 👍

Esmee
13 november 2020

Snelle bezorging als altijd! Pizza was erg lekker, maar helaas de korsten niet op kunnen eten omdat deze voor de helft van de pizza verbrand was.

Gerwin
10 november 2020
Floor van Spengen
8 november 2020

Perfect geregeld....netjes op tijd bezorgd en prima eten. Kortom....aanrader!!

DDD
6 november 2020

pizza was koud

Daan
4 november 2020
J.M.
4 november 2020

Delivery is almost always super fast

v Dam.
3 november 2020

Prima. Lekker gegeten.

Dennis
2 november 2020

Beste Pizzas van Enschede. Vriendelijk personeel en snel bezorgd! Thanks Elat Roma! 👌

Cisca Dielemans
1 november 2020

Goede en snelle bezorging....altijd goed eten en de service is ook heel goed👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
31 oktober 2020

Kapsalon smaakte erg goed. Apart bakje met salade en knoflooksaus zat erbij. In 35 minuten werd het eten al bezorgd.

Robert
29 oktober 2020
J.M
26 oktober 2020

Heel snelle bezorgtijd👍

Rob
25 oktober 2020

Snelle bezorging Heerlijke pizza.s

Tim
25 oktober 2020

De best in Town.!! heerlijk eten alles is goed. Is iets niet goed lossen ze het gewoon op voor je!! en zo hoort het. Ik bestel hier al een hele tijd en bevalt altijd!! De pizzas waren weer heerlijk ! thx en goed weekend.

Fenja
23 oktober 2020
Fenja
19 oktober 2020
T. Wijnen
19 oktober 2020

1 pizza vergeten maar netjes na bezorgd. Verder alles prima zoals ik gewend ben van ze! Altijd heerlijk en vrij snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.